Márquez ha batut el rècord del circuit de Xest. (Foto: EFE)
Motociclisme

Marc Márquez bat el rècord del circuit de Xest en els tercers i últims entrenaments lliures

Marc Márquez ha volat al circuit de Xest en els tercers i últims entrenaments lliures del Gran Premi del País Valencià. "El tro de Cervera" no només ha estat el més ràpid, sinó que, a més, ha batut el rècord del traçat. Márquez ha superat Jorge Lorenzo i Valentino Rossi. En Moto3, Luis Salom ha tornat a ser el més ràpid, i en Moto2, Pol Espargaró ha tornat a demostrar per què és l'actual campió del món de la categoria.

Actualitzat

Marc Márquez consolida el seu domini en l'última sessió d'entrenaments lliures del G. P. del País Valencià de motociclisme, que es disputa aquest diumenge. El líder del Mundial ha comandat, en tot moment, la classificació de l'última tanda de lliures abans que aquest migdia es disputi la sessió de qualificació en què quedarà definida la graella de sortida. El pilot de Cervera, tal com va fer ahir, ha imposant el seu ritme alhora que ha firmat un nou rècord del circuit de Xest. El mallorquí Jorge Lorenzo ha marcat el segon millor temps, mentre que, aquest cop, Valentino Rossi ha superat Dani Pedrosa i ha acabat en tercera posició.

En Moto3, el mallorquí Luis Salom continua marcant els millors registres. Igual que ahir, l'actual líder del Mundial ha estat el més ràpid en la tanda matinal, tot i que uns problemes mecànics l'han mantigut força estona al box. Els altres dos aspirants al títol han copat també les primeres posicions. Maverick Viñales ha estat segon i Àlex Rins, el tercer en discòrdia, ha acabat en quarta posició, per darrere de Miller.

I en Moto2, poques sorpreses. Pol Espargaró continua demostrant per què és el nou campió de la categoria. Sense res en joc, ja, el de Granollers ha estat el més ràpid sobre l'asfalt de Xest. Jordi Torres ha estat segon, mentre que Nico Terol ha marcat el tercer millor temps.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut