Marc Márquez fa la "pole" i té el títol a tocar (EFE)
Moto GP

Marc Márquez arrasa amb la "pole" a Phillip Island; Dovizioso sortirà 11è

Aquesta és la setena "pole" del pilot de Cervera des de començament de temporada. A Moto2, Mattia Passini sortirà des de la primera posició i Jorge Martín ho farà a Moto3

Actualitzat

A tres curses del final del Mundial de motociclisme, el títol de MotoGP continua estant en l'aire. Marc Márquez i Andrea Dovizioso són els aspirants a guanyar-lo, però és el català qui podria aprofitar el GP d'Austràlia per fer un pas important. El de Cervera ha aconseguit la "pole" en els entrenaments classificatoris que s'han fet aquest dissabte al circuit de Phillip Island, a Austràlia. El pilot d'Honda ha fet una última volta rapidíssima i ha millorat el millor temps, que en aquell moment tenia un altre català, Maverick Viñales.

La sorpresa negativa de la sessió l'ha protagonitzat Dovizioso. L'italià ha rodat molt lent i no ha passat de l'onzè millor registre. A més d'un segon de Márquez, diumenge sortirà des de la quarta línia.

També molt emocionant està el títol de Moto2. En la cursa de demà, Mattia Passini sortirà des de la "pole", però els aspirants al títol són Morbidelli i Lüthi. L'italià, líder de la general, sortirà cinquè de la graella, i el suís, desè. Àlex Márquez, tercer del Mundial, però sense opcions a guanyar-lo, ha fet el sisè millor registre, a gairebé mig segon de Passini.

A Moto3, la primera línia de la graella l'encapçalarà Jorge Martín. El madrileny ha fet la "pole" davant de Gabriel Rodrigo i Joan Mir. El mallorquí aspira a sentenciar el títol mundial amb permís de Romano Fenati. L'italià sortirà des de la segona línia. Ha fet el cinquè millor registre, a sis dècimes del millor temps. Mir i Fenati són els dos únics pilots amb possibilitats de guanyar el títol. El balear té ara mateix 55 punts d'avantatge.

ARXIVAT A:
Marc Màrquez
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut