Márquez ha provat nous carenats de la seva Honda
MotoGP

Marc Márquez domina els tests al Circuit l'endemà del GP de Catalunya

El pilot de Cervera ha dominat uns entrenaments sense els dos pilots de Ducati, al davant de Iannone i Tito Rabat

Xavier GuillénActualitzat

L'endemà del Gran Premi de Catalunya de motociclisme encara hi ha hagut activitat al Circuit de Barcelona-Catalunya. Marc Márquez ha estat el més ràpid dels 22 pilots que han participat als tests que s'han fet aquest dilluns, al davant d'Andrea Iannone i de Tito Rabat. Jorge Lorenzo, guanyador ahir a Montmeló amb la seva Ducati, no hi ha participat.

El registre de Márquez, però, no ha superat per més dues dècimes la "pole position" que va establir dissabte Lorenzo a la classificació oficial del GP de Catalunya de MotoGP.

En la lluita pel títol, Dovizioso va guanyar la carrera inaugural; Márquez, tres de seguides, i Lorenzo, les dues últimes. En aquest punt del campionat, el binomi Márquez-Honda té tot l'avantatge; Ducati i Lorenzo han iniciat la seva particular remuntada, mentre que Rossi i Viñales juguen la carta de la regularitat a l'espera de ser més competitius amb la Yamaha. El pròxim gran premi és el d'Holanda, en un circuit on l'italià ha fet grans curses i on la marca japonesa buscarà la seva primera victòria de l'any.

ARXIVAT A:
Marc Màrquez
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut