Marc Márquez somia compartir equip amb el seu germà Àlex a MotoGP (Reuters)
MotoGP

Marc Márquez aposta per mantenir la xicana al Circuit de Barcelona-Catalunya per ser l'opció més segura per als pilots

El pilot de Cervera ha confessat en un Facebook Live amb els seus seguidors que el que més el motiva són els seus rivals i que el seu somni és poder compartir equip amb el seu germà Àlex a MotoGP

Actualitzat

El campió del món de MotoGP, Marc Márquez, ha fet aquest dimecres un Facebook Live amb els seus seguidors en el qual ha respost a diferents preguntes sobre l'actualitat del Mundial de motociclisme, que es troba aturat per vacances.

Sobre la polèmica al voltant de les obres que ha de fer el Circuit de Barcelona-Catalunya, Márquez aposta per l'opció més segura. Catalunya amb xicana o sense?, li han preguntat. "Crec que al Circuit de Catalunya la versió més segura, de moment és amb xicana, així que aposto per aquesta opció perquè és la més segura", ha admès.

El pilot de Cervera ha confessat quines són les seves motivacions per poder millorar: "Em motiven moltes coses per millorar cada dia. Però sobretot, a mi el que em motiva són els meus rivals. Quan els teus rivals milloren, és una motivació per tu també, millorar intentant créixer i aprendre coses d'ells. Perquè tenen coses que són millors que les teves. I dia a dia, penses quins aspectes pots millorar".

Márquez ha qualificat que poder compartir equip amb el seu germà Alex a MotoGP seria un somni: "Si hagués de triar un company d'equip, seria el meu germà. Tot quedaria en família i seria un somni fet realitat. I espero que algun dia es compleixi. Diuen que els somnis si els persegueixes, es compleixen. Així que segur que ell ho perseguirà i jo ho intentaré ajudar al 100% perquè això es pugui fer. Serà especial quan pugi a MotoGP i serà impossible que el tracti com a qualsevol altre pilot normal més".

El pilot d'Honda ha destacat que el GP d'Alemanya al circuit de Sachsenring és el seu preferit del Mundial, així com ha revelat que les proves d'Itàlia i Catalunya el 2015 van suposar un punt d'inflexió en la seva carrera esportiva: "El circuit on em trobo més còmode és Alemanya. Allà he guanyat vuit vegades consecutives. És un circuit on em sento molt fort, però després també està Amèrica, Philip Island, Aragó ... Són moltes les carreres que m'han marcat, però potser en 2015 dues carreres consecutives a Mugello i Montmeló on vaig caure . Intento no repetir aquest error ".

Finalment, Márquez ha reconegut que sempre intenta gaudir del moment cada vegada que es puja a la moto, i alhora ha destacat l'acceleració i estabilitat en corbes ràpides com punts febles de l'Honda: "No m'agrada parlar de ser el millor de la història. Perquè cada època té els seus rivals, els seus moments ... i tots els pilots han estat molt bons. l'important és gaudir del moment, de la teva època que estàs vivint i sobretot intentar guanyar el màxim nombre de Mundials possible. Sempre vols millorar més i més, però sobretot hi ha dos punts que hem de millorar per guanyar el Mundial: l'acceleració, que estem treballant per intentar millorar-la i l'estabilitat en corbes ràpides. Es mou una mica la moto i no fa molta gràcia perquè es passa molt ràpid".

Márquez ja ha tornat als entrenaments físics després de les vacances i la setmana que ve farà dos dies de tests al circuit de Brno, a la República Txeca. Precisament en aquest traçat es reprendrà el Mundial el pròxim 6 d'agost.

ARXIVAT A:
Marc Màrquez
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut