Marc Márquez, preparat per la cursa definitva, aquest diumenge a Xest
MotoGP

Marc Márquez: "A València mantindrem la mentalitat que ens ha portat fins aquí"

El pilot cerverí, que diumenge ho té tot de cara per aconseguir el seu quart Mundial de MotoGP, assegura que no arriba a Xest amb un excés de confiança tot i tenir 21 punts de renda

Manel PriegoActualitzat

Marc Márquez pot guanyar aquest diumenge el seu quart campionat del món de Moto GP -i sisè en totes les categories- si supera l'onzena posició en el Gran Premi de València. El pilot d'Honda té una avantatge de 21 punts respecte al seu màxim competidor pel títol, l'italià Andrea Dovizioso.

El català està tranquil a l'espera d'aconseguir el seu sisè títol mundial, ja que en va aconseguir un en la categoria de 125 cavalls. "Hi haurà pressió amb tant en joc, però sempre n'hi ha hagut en la segona meitat de la temporada", ha dit el pilot cerverí durant una presentaió de l'equip Repsol Honda.

Márquez es troba amb molta confiança després d'haver sabut gestionar situacions complicades "com el cas de Malàisia, fet que em dona molt bones sensacions", ha assegurat.

El motociclista de Cervera ha guanyat dos dels seus cinc títols al circuit de València, una pista que domina força bé. "No anem amb un excés de confiançaMantindrem la mateixa mentalitat de sempre i el mateix mètode de treball que ens ha portat fins on estem. I donarem el cent per cent, ja que serà important ser ràpids des del primer moment", ha dit.

ARXIVAT A:
Marc Màrquez
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut