Motociclisme

Marc i Àlex Márquez roden junts amb la mateixa Honda oficial de MotoGP al circuit de Xest

El nou campió del món de Moto 3, Álex Márquez, ha provat aquest dilluns a la tarda una Honda de MotoGP al circuit de Xest. És cortesia de la marca japonesa, que habitualment concedeix aquestes oportunitats als pilots joves. El petit dels Márquez ha coincidit a la pista amb el seu germà Marc en els primers testos de la nova temporada

Actualitzat

Només un dia després de guanyar el Mundial de Moto3 i completar un triplet català al Mundial de motociclisme per segon any consecutiu, Àlex Márquez ha tornat a pujar a una moto, aquest dilluns a la tarda, al circuit de Xest. I no ha estat una moto qualsevol. Ha pujat a la MotoGP del seu germà, Marc, doble campió mundial de la categoria. Primer ha sortit del box el Marc i després ho ha fet l'Àlex.

Abans de començar la temporada, Shuhei Nakamoto, el vicepresident d'Honda Racing Corporation, va prometre a Àlex Rins i a Àlex Márquez que deixaria provar una MotoGP a qui es proclamés campió mundial. L'Àlex ho ha aconseguit i el seu premi ha arribat quan han provat la moto del seu germà. Qui sap si, d'aquí a un temps, el Marc i l'Àlex seran els que es disputaran el mundial de la màxima categoria. 

En la jornada matinal, els catalans Maverick Viñales i Aleix Espargaró també s'han estrenat com a pilots oficials de Suzuki de cara al pròxim Mundial de MotoGP.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut