Hoquei patins

Marc Gual: "Va ser una acció fortuïta i la sanció és bastant injusta"

El jugador del Barça Lassa assegura en una entrevista al programa "Tot costa" de Catalunya Ràdio que ha anat paint el càstig de sis mesos sense jugar a Europa i admet que té la consciència tranquil·la

Actualitzat

El jugador del Barça Lassa d'hoquei patins Marc Gual ha explicat en una entrevista al programa "Tot costa" de Catalunya Ràdio com se sent després de ser sancionat amb sis mesos sense jugar a Europa arran d'un incident en un partit europeu a la pista del Benfica. Gual admet que amb el pas dels dies ha anat paint la sanció que li va imposar el Comitè de Disciplina de la CERS.

"Fa una setmana et diria que encara no, el cap li donava voltes a tot plegat però ja han passat dues setmanes. Ja estic més tranquil tot i que penses 'per què m'ha tocat a mi' i no entenia res. No podia fer res més que deixar-ho estar i mirar endavant."

Gual va ser expulsat al minut 5 d'aquell partit després que el seu estic impactés al cap d'un rival, segons el blaugrana, de manera fortuïta, i assegura que té la consciència tranquil·la.

"Potser la mala sort és que vaig aixecar les dues mans i se'm va aixecar l'estic massa amunt. A l'apartar-lo amb les mans és quan l'estic va fer la inèrcia de tocar-lo i el va tocar una mica al cap. Va ser una acció fortuïta i crec que la sanció és bastant injusta."

NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut