Gual, en una de les darreres aparicions amb l'Espanyol (@RCDEspanyol)
Espanyol

Marc Gual abandona el filial de l'Espanyol i fitxa pel Sevilla Atlètic

El futbolista, que s'havia negat a renovar amb el conjunt blanc-i-blau, jugarà al filial andalús, fet que deixarà coixa la davantera de l'Espanyol B

Marc BéjarActualitzat

Marc Gual ha posat fi a la seva etapa com a jugador de l'Espanyol. El davanter català, que sumava ja sis gols amb el filial blanc-i-blau en el que va de temporada, ha fitxat pel Sevilla Atlètic, on jugarà a la Segona Divisió espanyola. El club andalús buscava un reforç després de la greu lesió del seu davanter al segon equip, Carlos Fernández, que va patir un trencament del lligament encreuat del seu genoll.

La direcció esportiva del RCD Espanyol i el Sevilla FC han fet oficial aquest dimecres l'acord per al traspàs del futbolista de 20 anys, que s'havia negat a renovar amb el conjunt perico. Gual acabava contracte el 30 de juny d'aquest proper estiu i, davant la impossibilitat d'ampliar la vinculació amb el club, l'Espanyol ha preferit deixar-lo marxar ara a canvi d'un milió i mig d'euros. A més, es guarda un 20% en cas d'un futur traspàs del futbolista.

El davanter, format a les categories inferiors del Barça, ja havia estat a l'òrbita del Sevilla a principis d'octubre. Finalment, s'ha concretat la negociació. Amb aquesta operació, el filial espanyolista queda debilitat, especialment a la zona atacant. Els dos fitxatges blanc-i-blaus, Daniel Wong i Abdul Majid, no podran ser inscrits fins que s'obri el mercat d'hivern.

 

Anar al contingut