Marc Gasol torna després de la lesió i ajuda els Grizzlies en la victòria contra els Thunder

El pivot català Marc Gasol ha deixat enrere la lesió de lligaments de la cama esquerra que el van apartar vint-i-tres partits i ha tornat per la porta gran del triomf després d'ajudar els Grizzlies de Memphis a guanyar per 90 a 87 els Thunder d'Oklahoma. El Lakers de Pau Gasol, en canvi, continuen en caiguda lliure en perdre amb els Cavaliers (118-120) i sumar l'onzena derrota en dotze partits.

El pivot català Marc Gasol ha deixat enrere la lesió de lligaments de la cama esquerra que el van apartar vint-i-tres partits i ha tornat per la porta gran del triomf després d'ajudar els Grizzlies de Memphis a guanyar per 90 a 87 als Thunder d'Oklahoma. El Lakers de Pau Gasol, en canvi, continuen en caiguda lliure en perdre amb els Cavaliers (118-120) i sumar l'onzena derrota en dotze partits.

Els Grizzlies, amb el recuperat Marc Gasol, han guanyat els Thunder per 90 a 87. Marc Gasol, totalment recuperat, ha tornat a ser líder de l'equip, especialment en el vessant defensiu i la seva aportació ha estat clau a l'hora d'assegurar la victòria. El de Sant Boi ha jugat 24 minuts i ha anotat 12 punts després d'encistellar tres de set tirs de camp, 6-8 des de la línia personal, a més de capturar quatre rebots (tots defensius) i donar una assistència.

Els Lakers del seu germà Pau, en canvi, no aixequen el cap i han tornat a perdre contra els Cavaliers (118-120). Tot i que Pau era dubte per una distensió en un tendó del peu esquerre, finalment ha decidit sortir a la pista tot i tenir molèsties que li han impedit ocupar-se del salt inicial. És la cinquena derrota consecutiva dels Lakers i l'onzena en els últims dotze partits just abans de començar una gira de dotze dies. El català ha estat el bastió ofensiu de l'equip en el primer quart, tot i que la seva aportació ha quedat sepultada a base de triples de Cleveland. Els Lakers, que s'havien aferrat a l'encert de Pau Gasol, han millorat amb l'aparició de Jordan Hill i Chris Kaman, però l'escàs encert i les pèrdues de pilota els han condemnat. El germà gran dels Gasol ha anotat 20 punts i ha capturat 12 rebots, que han estat insuficients.