Els dos germans Gasol, en la lluita per un rebot (EFE)
Bàsquet

Marc Gasol s'imposa en el segon duel de la temporada contra en Pau (104-96)

Els Grizzlies, en una ratxa de quatre triomfs seguits, li tenen la mida presa als Spurs, que han perdut dos dels tres últims partits

Actualitzat

Els Grizzlies es van enfrontar als Spurs dissabte a la nit en un nou duel entre els germans Gasol a l'NBA, que es va resoldre a favor de l'equip d'en Marc (104-96). Era la segona vegada que s'enfrontaven aquesta temporada i la segona victòria dels de Memphis sobre l'equip d'en Pau, que, no obstant això, continua sent el segon millor equip de la lliga, rere els Warriors.

Marc Gasol va tornar a ser un puntal per al seu equip, i va fer 16 punts en 39 minuts jugats. També va agafar cinc rebots i va lliurar set assistències. Va estar molt ben acompanyat pels seus dos companys de tota la vida, Mike Conley (19) i Zach Randolph (18).

En Pau, que continua assumint el rol de sisè home que li ha atorgat Gregg Popovich, va tenir una nit més discreta, amb 8 punts i 9 rebots en 23 minuts jugats.

Tot i la bona relació dels dos germans, que va quedar palesa quan en Pau li va regalar a en Marc una patata personalitzada (una moda recent als EUA), sobre el parquet es va tornar a demostrar que quan són l'un davant de l'altre, la competitivitat no en sap, de sentiments, ni de cap lligam de sang. Precisament, en una de les jugades clau, ben entrat l'últim quart, el mitjà de la família va encarar la cistella passant pràcticament pel damunt del gran, que es va queixar d'un cop a la cara. Resultat: dos més un per a en Marc, que va posar el marcador amb un 98-87 gairebé irrecuperable per als Spurs.

L'equip texà ha perdut dos dels tres últims compromisos, i es distancia a 2,5 partits dels Warriors. Per la seva banda, els Grizzlies en porten quatre de seguits guanyats i, tot i que encara no és un fet matemàtic, ja es poden considerar classificats per als "play-offs".

Altres resultats

Oklahoma City Thunder, 110 - Sacramento Kings, 94
Atlanta Hawks, 97 - Portland Trail Blazers, 113
Charlotte Hornets, 98 - Washington Wizards, 93
Chicago Bulls, 98 - Utah Jazz, 83
Los Angeles Clippers, 108 - Cleveland Cavaliers, 78
Denver Nuggets, 105 - Houston Rockets, 109
Golden State Warriors, 117 - Milwaukee Bucks, 92

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut