Marc Gasol no anirà als Jocs Olímpics de Rio
Bàsquet

Marc Gasol no podrà participar als Jocs Olímpics de Rio a causa de la seva lesió al peu

El pivot català dels Grizzlies havia entrat a la preselecció de Sergio Scariolo per a la cita olímpica, però finalment no s'ha recuperat a temps de la lesió al peu dret, segons ha confirmat la Federació Espanyola de Bàsquet en un comunicat

Actualitzat

Marc Gasol no s'ha recuperat a temps de la lesió al peu dret i diu adéu a la seva participació als Jocs Olímpics de Rio amb la selecció espanyola de bàsquet. El pivot català dels Grizzlies havia entrat a la preselecció de Sergio Scariolo per a la cita olímpica, però finalment no ha rebut l'alta mèdica per disputar els Jocs, segons ha confirmat la Federació Espanyola de Bàsquet en un comunicat conjunt amb el jugador.

El català no ha pogut complir els terminis de recuperació de la seva lesió fixats, i no podrà competir a Rio. La decisió definitiva s'ha pres en les darreres 24 hores. Tot i això, el procés de recuperació va molt bé i ara el jugador canviarà el planning i objectius de rehabilitació després de prendre aquesta decisió. Els jugador, contactat per TV3, s'ha mostrat molt afectat per no poder anar a la cita olímpica, que li feia molta il·lusió, i ha declinat fer declaracions.

"Després de mesos d'intens treball individual de recuperació, que han tingut continuïtat durant les últimes tres setmanes a la concentració preolímpica, fent tots els esforços possibles procurant que els terminis de recuperació li permetessin formar part de la selecció a Rio, Marc Gasol no ha aconseguit la necessària alta mèdica per fer realitat el seu objectiu, per la qual cosa no podrà participar en els Jocs Olímpics", assenyala la nota enviada per la FEB.

Marc Gasol es va lesionar el passat 8 de febrer en un dit del peu en un partit de l'NBA davant els Blazers. Dies després va ser sotmès a una operació quirúrgica i va començar la recuperació. Després de sis mesos fora de les pistes, el pivot català dels Grizzlies no ha aconseguit arribar a les condicions esperades per a Rio 2016 i serà una baixa important en els esquemes del combinat espanyol.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut