Marc Gasol, en la derrota dels Memphis contra els Golden State durant el primer partit de les semifinales de l'oest (Reuters)
Bàsquet

Marc Gasol "no anirà a Nova York perquè no li agraden els drames"

Marc Gasol serà un dels agents lliures més cotitzats del mercat d'aquest estiu. No són pocs els equip de l'NBA que ja han mostrat interès pel jugador de Sant Boi. Un company seu, però, descarta que pugui fitxar pels Knicks

Xavi VegasActualitzat

Marc Gasol serà un dels grans atractius durant el pròxim mercat. Al pivot no li faltaran candidats que decideixin oferir-li una bona suma de diners, i estarà a les seves mans decidir on vol jugar. Una de les franquícies que mai ha amagat el seu interès pel mitjà dels Gasol són els Knicks, els quals podrien apostar molt fort per aconseguir els serveis del jugador. No obstant això, hi ha algú que no les té totes en aquesta qüestió.

Es tracta de Beno Udrih, company de Gasol i exjugador precisament dels novaiorquesos, que no ha dubtat a assenyalar amb rotunditat que els Knicks mai tindran el de Sant Boi. "Els Knicks no aconseguiran contractar-lo. El Marc és un tipus tranquil, no li agraden els drames", ha dit a la cadena CBS. Marc Gasol, de 30 anys, ja ha avisat que no pensarà en el seu futur fins que no acabi la temporada present, i que d'entrada no descarta cap possibilitat. No obstant, i amb la calculadora a la mà, el català té complicat acabar a Nova York per temes econòmics.

Molts equips de l'NBA, interessats en Marc Gasol

Segons Pro Basketball Talk, Sean Deveney de Sporting News escriu que els Spurs de San Antonio podrien intentar la incorporació de Gasol aquest estiu. Però els Lakers, Celtics i Knicks probablement faran tot el possible per assegurar-se que no passi aquest estiu.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut