Bàsquet

Marc Gasol (Memphis Grizzlies) i Ricky Rubio (Utah Jazz) guanyen i fan un doble doble

Marc Gasol anota 20 punts i captura 12 rebots en el triomf dels Grizzlies sobre els Nuggets (89-87), a més d'anotar els llançaments decisius

Actualitzat

Bon paper de Marc Gasol i també de Ricky Rubio en les victòries dels seus respectius equips, els Memphis Grizzlies i els Utah Jazz, sobre els Denver Nuggets i els Dallas Mavericks, respectivament. També han jugat –i han perdut- els San Antonio Spurs- però en aquest cas no han comptat amb l'altre jugador català de la competició, Pau Gasol, a qui li ha tocat descans.

Marc Gasol és un jugador fonamental en els esquemes dels Grizzlies i aquesta nit ha estat decisiu en la victòria dels seus sobre els Denver Nuggets (89-87), un dels equips revelació d'aquest inici de temporada. El pivot de Sant Boi ha establert la diferència definitiva en el marcador transformant dos tirs lliures a falta de quatre segons per desfer l'empat a 87. Aquests dos punts han estat la cirereta d'una actuació sòlida, rubricada amb 20 punts, 12 rebots, 4 assistències i 3 taps. Amb aquest triomf, els Grizzlies mantenen el saldo positiu (6 victòries per 4 derrotes).

És el que no acaben d'aconseguir els Utah Jazz, que s'hi acosten (5 victòries per 6 derrotes) després de superar els Dallas Mavericks (117-102). Ricky Rubio ha dirigit el joc dels Jazz amb 10 punts i 12 assistències. Luka Doncic, seriós aspirant a "rookie" de l'any, ha estat el màxim anotador del matx amb 24 punts per als Mavericks, un més dels que ha fet Donovan Mitchell per als locals.

Resultats de la jornada:

Cleveland Cavaliers       86       Oklahoma City Thunder    95

Orlando Magic             96       Detroit Pistons         103

Atlanta Hawks            107       New York Knicks         112

Miami Heat                95       San Antonio Spurs        88

Indiana Pacers            94       Philadelphia Sixers     100

Memphis Grizzlies         89       Denver Nuggets           87

New Orleans Pelicans     107       Chicago Bulls            98

Utah Jazz                117       Dallas Mavericks        102

Sacramento Kings         105       Toronto Raptors         114

Los Angeles Lakers       114       Minnesota Timberwolves  110

ARXIVAT A:
NBA
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut