Marc Gasol participa en la victòria dels Grizzlies (Reuters)
NBA

Marc Gasol lidera el triomf dels Memphis Grizzlies enfront dels Sixers a la pròrroga (112-106)

Per la seva banda, el seu germà, Pau Gasol, no ha pogut participar en el duel texà que han protagonitzat els San Antonio Spurs i els Houston Rockets, amb triomf (96-89) per als primers. Gasol encara arrossega molèsties al peu dret

Actualitzat

Marc Gasol ha aconseguit un doble doble que ha ajudat els Memphis Grizzlies a vèncer en la pròrroga per 112-106 els Philadelphia Sixers i arribar a una marca perfecta de 5-0 a la seva pista. Marc Gasol ha liderat, al costat del base Mike Conley --32 punts--, l'atac dels de Memphis, que amb el seu segon triomf seguit es mantenen en la quarta posició de la Conferència Oest.

El mitjà dels germans Gasol ha disputat 41 minuts en què ha aportat 18 punts i 12 rebots (sis de defensius), i ha repartit sis assistències. Gasol ha anotat 7 tirs de camp de 21, inclosos 3 triples de 5, i n'ha encertat 1 de 2 des de la línia de personal; ha recuperat dues pilotes, n'ha perdut una altra i ha comès tres faltes.

El jugador de Sant Boi també va fer una gran defensa en el marcatge al pivot estrella dels Sixers, el camerunès Joel Embiid, al qual va limitar a 14 punts.

Pau Gasol, lesionat

Per la seva banda, el seu germà, Pau Gasol, no ha pogut participar en el duel texà que han protagonitzat els San Antonio Spurs i els Houston Rockets, amb triomf per 96-89 per als primers. Gasol encara arrossega molèsties al peu dret.

El resultat permet a l'equip del de Sant Boi trencar una ratxa de dues derrotes seguides i afermar-se en la cinquena plaça (7-4) de l'Oest.

ARXIVAT A:
NBAMarc Gasol
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut