Bàsquet

Marc Gasol lidera el triomf dels Grizzlies amb 37 punts (103-95)

El pivot de Sant Boi ha guanyat el seu duel particular amb Kristaps Porzingis i ha fet la seva segona millor marca com a professional a l'NBA, amb 37 punts

Actualitzat

El pivot català Marc Gasol ha aconseguit, aquesta matinada, anotar 37 punts. Així ha fet la seva segona millor marca com a professional i ha ajudat els Grizzlies de Memphis a vèncer per 103-95 els Knicks de Nova York. Gasol ha estat la primera opció ofensiva dels Grizzlies i ha guanyat també el duel individual al jove jugador dels Knicks, Kristaps Porzingis, amb una exhibició de joc ofensiu complet durant els 41 minuts que ha estat a la pista del FedExForum de Memphis.

El jugador de Sant Boi ha convertit 15 de 29 tirs de camp, 7 de 8 des de la línia de personal, inclosos els dos últims punts del partit amb què el seu equip ha segellat la victòria. Gasol també ha fet una bona tasca en el terreny defensiu, ha capturat vuit rebots, set, sota el cèrcol dels Grizzlies, ha repartit tres assistències i ha fet tres taps.

Porzingis, tot i perdre el duel individual amb Gasol, s'ha convertit en el líder dels Knicks davant l'absència de l'aler Carmelo Anthony, lesionat al turmell, i ha aportat 17 punts, quatre assistències i dues recuperacions de pilota. El base José Manuel Calderón ha jugat 32 minuts i ha aporta vuit punts i cinc assistències.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut