Bàsquet

Marc Gasol jugarà l'All-Star com a reserva de l'equip de l'Oest

El pivot català ha estat inclòs en el llistat de reserves de l'Oest en l'All-Star de Nova Orleans. Chris Paul, Dwyane Wade o Carmelo Anthony, entre les absències més destacades

Actualitzat

Marc Gasol jugarà per tercera vegada l'All-Star, el partit de les estrelles de l'NBA. El pivot català no serà en l'equip titular, el que trien els aficionats per votació popular, però ha estat triat pels entrenadors per completar la plantilla de l'Oest.

La inclusió en l'All-Star és el reconeixement a l'excel·lent temporada que està fent el pivot català dels Memphis Grizzlies, que s'ha convertit en el principal referent del seu equip, com ho demostra el seu últim partit, en què va anotar 42 punts contra els Toronto Raptors.

El seu germà Pau Gasol, que s'estrena aquesta temporada amb els San Antonio Spurs, no ha estat escollit aquesta vegada per al partit de les estrelles, que es disputarà a Nova Orleans el 19 de febrer. Altres absències destacades són les del lesionat Chris Paul, present en les últimes nou edicions, Dwyane Wade o Carmelo Anthony.

Els equips de l'All-Star:

Conferència Oest:

Titulars: Stephen Curry i Kevin Durant (Golden State Warriors), James Harden (Houston Rockets), Anthony Davis (New Orleans Pelicans) i Kawhi Leonard (San Antonio Spurs).

Suplents: Klay Thompson i Draymond Green (Golden State Warriors), DeMarcus Cousins (Sacramento Kings), Marc Gasol (Memphis Grizzlies), DeAndre Jordan (Los Angeles Clippers) i Gordon Hayward (Utah Jazz).

Conferència Est:

Titulars: LeBron James i Kyrie Irving (Cleveland Cavaliers), DeMar DeRozan (Toronto Raptors), Jimmy Butler (Chicago Bulls) i Giannis Antetokounmpo (Milwaukee Bucks).

Suplents: Isaiah Thomas (Boston Celtics), John Wall (Washington Wizards), Kevin Love (Cleveland Cavaliers), Kyle Lowry (Toronto Raptors), Paul George (Indiana Pacers), Kemba Walker (Charlotte Hornets) i Paul Millsap (Atlanta Hawks).

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut