Bàsquet

Marc Gasol fa el primer triple doble a l'NBA i porta els Grizzlies al triomf davant dels Rockets (96-84)

Els Bulls perden contra els intractables Warriors malgrat una bona actuació de Pau Gasol i els Timberwolves de Ricky Rubio també cauen davant dels Pistons

Actualitzat

Marc Gasol es va convertir en un dels protagonistes de la joranada de divendres a l'NBA. Amb un triple doble, el primer de la seva carrera, va ser el jugador més complet dels Grizzlies de Memphis, que es van imposar per 96-84 als Rockets de Houston i van aconseguir el quart triomf consecutiu.

El pivot català va disputar 37 minuts i va anotar 16 punts, va capturar 11 rebots i va repartir 11 assistències.

Va ser, també, del primer triple doble dels Grizzlies des que Pau Gasol ho va aconseguir el 2007 en aportar 17 punts, 13 pilotes capturades sota la cistella i 12 assistències.

El gran dels germans, en Pau, també va tenir un rendiment alt en el partit dels Bulls de Chicago, però no va poder posar fi a la ratxa triomfal dels Warriors de Golden State que els van vèncer per 106 a 94. Els actuals campions ja han guanyat el primers 14 partits de la temporada. L'ala-pivot de Sant Boi va jugar 27 minuts i va aportar 14 punts i 10 rebots, que el van deixar amb el cinquè doble-doble aquesta temporada.

Ricky Rubio tampoc no va poder portar el seu equip al triomf. Els Timberwolves de Minnesota van caure per 86 a 96 davant dels Pistons de Detroit i el base del Masnou va acabar amb una estadística de 12 punts i 7 assistències en els 30 minuts que va ser a la pista.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut