Bàsquet

Marc Gasol dóna un triomf d'or als Grizzlies davant els Jazz i manté l'equip líder de la Divisió Sud-oest (88-89)

Memphis es beneficia de la derrota de Houston contra Sant Antonio, que es perfilen com a rival directe en les últimes jornades de lliga regular.

Actualitzat

L'aportació de Marc Gasol va ser més decisiva que mai en el partit que els Grizzlies van disputar divendres a la pista els Jazz i que al final van guanyar "in extremis" per 88 a 89.

El pivot català es va erigir en el gran líder del seu equip en aportar 22 punts, 7 rebots i 6 assistències que van assegurar la seva posició de líders a la Divisió Sud-oest en veure com els Rockets perdien a Houston davant els Spurs (103-104). A les acaballes de la lliga regular, San Antonio despunta com el nou rival directe de Memphis.

L'emoció va ser total a l'EnergySolutions Arena de Salt Lake City, atès que el mateix Gasol, a falta d'una dècima de segon per al final del temps reglamentari, va cometre una falta personal en un intent de triple de l'aler Gordon Hayward, que va anotar els dos primers, però va fallar el tercer i no va poder portar els Jazz a la pròrroga.

Els Grizzlies ho van celebrar d'allò més, perquè el triomf, el segon consecutiu, els va mantenir al capdavant de la Divisió Sud-oest amb una marca de 54-25, mig partit d'avantatge sobre els Spurs (54-26). El gran repte ara per als Grizzlies és el partit que juguen aquest dissabte davant els Clippers de Los Angeles, a l'Staples Center, un rival directe en la lluita pel segon lloc de la Conferència Oest.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut