NBA

Marc Gasol dona el triomf als Grizzlies sobre els Spurs en el darrer segon (103-104)

L'equip de Memphis es fa fort en el liderat del seu grup gràcies al pivot català

Actualitzat

Una vegada més, i a Memphis ja han perdut el compte, Marc Gasol ha estat l'home clau per al triomf dels Grizzlies. Aquesta matinada el pivot català ha liderat el seu equip en la victòria sobre els Spurs del seu germà Pau, que continua lesionat (103-104).

Ha estat un duel d'allò més igualat en què el mitjà dels Gasol ha signat l'enèsim doble-doble en el poc temps d'aquesta temporada, amb 20 punts i 10 rebots, acompanyat del canoner Mike Conley que ha anotat 30 punts.

El paper decisiu, com calia esperar, l'ha tingut Marc Gasol quan ha fet dos tirs lliures a falta de 7 dècimes del final i l'electrònic estava a 103-102. A més, el català ha estat atent a l'hora de neutralitzar Aldridge quan intentava un "buzzer beater", fet que ha permès segellar el definitu 103-104.

Els Utah Jazz cauen enfront els Sacramento Kings (110-119)

Els Jazz continuen en la seva dinàmica negativa i sumen una nova derrota en la que Ricky Rubio ha tingut una actuació més aviat discreta (13 punts). Els de Utah, penúltims de la divisió nord-est, s'han vist superats pels Kings, penúltims de la divisió pacífic (110-119) que han estat liderats per Nemanja Bjelica i Bogdan Bogdanovic, amb 18 punts respectivament.

 

ARXIVAT A:
NBAMarc Gasol
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut