NBA

Marc Gasol condueix els Grizzlies cap al triomf (90-87) davant els Celtics

Marc Gasol ha fet un cop sobre la taula i ha liderat els Grizzlies de Memphis al triomf, per 90-87, davant els Celtics, per consolidar-se així en el vuitè lloc de la Conferència Oest. Gasol ha imposat el seu poder per aconseguir una doble figura d'11 punts i 11 rebots, mentre que Zach Randolph ha sumat 13 punts per liderar els Grizzlies (40-32) en el seu tercer triomf consecutiu. La victòria també permet als Grizzlies acostar-se als Hornets de Nova Orleans (40-31), que han tingut jornada de descans, per al setè lloc de la Conferència Oest, i es mantenen a dues dels Rockets de Houston (38-34), que són novens.

Aquesta ha estat la desena doble figura de Marc Gasol aquesta temporada, en un partit en què ha estat líder, en els 27 minuts que ha estat en pista. Ha encistellat 5 de 9 tirs de camp i 1 de 4 de personal, ha recuperat tres pilotes, ha fet dos taps i ha donat una assistència. A més, ha robat una pilota a Ray Allen i, tot seguit, ha encistellat per posar el marcador 88-85 quan restava un minut per al final del partit, en el que seria la jugada decisiva.