Marc Coma, director esportiu del Ral·li Dakar (EFE)
Ral·lis

Marc Coma presenta l'edició del Dakar 2017 que començarà el 2 de gener a Asunción

La mítica prova començarà el 2 de gener a Asunción i conclourà a Buenos Aires el 14 del mateix mes, després de passar pel Paraguai, Bolívia i l'Argentina

Actualitzat

Marc Coma, director esportiu del Ral·li Dakar, ha presentat avui a Buenos Aires l'edició de 2017 de la prova, que començarà el 2 de gener a Asunción i conclourà a Buenos Aires el 14 del mateix mes, després de passar pel Paraguai, Bolívia i l'Argentina.
   
"Estic orgullós de ser aquí amb vosaltres. D'aquí a molt poc, el Dakar complirà 40 anys d'història de 100 per cent aventura. Al llarg de la seva vida 'nòmada' ha arribat a visitar 29 països, creuar oceans, travessar muntanyes i els confirmo que manté encara set de continuar descobrint", ha dit el cinc vegades guanyador del ral·li (2006, 2009, 2011, 2014 i 2015),   

"Al gener, el Ral·li Dakar partirà d'Asunción (Paraguai) per primera vegada i esperem veure la calidesa de la seva gent al costat del podi i al llarg de la ruta per encoratjar i acompanyar tota la caravana", ha afegit.
   
Coma ha estat acompanyat pel ministre de Turisme argentí, Gustavo Santos, que ha dit sentir "una enorme satisfacció" per assistir a la presentació del Dakar 2017. "Passarà per més de la meitat de les províncies argentines. Passa per dotze províncies i la ciutat de Buenos Aires, per la qual cosa bona part del territori nacional estarà travessat pel Dakar", ha explicat.

   - Recorregut del Dakar 2017:
   2 de gener. Etapa 1: Asunción - Resistència
   3 de gener. Etapa 2: Resistència - San Miguel de Tucumán
   4 de gener. San Miguel de Tucumán - San Salvador de Jujuy
   5 de gener. Sant Salvador de Jujuy - Tupiza
   6 de gener. Etapa 5: Tupiza - Oruro
   7 de gener. Etapa 6: Oruro - La Paz
   8 de gener. Dia de descans.
   9 de gener. Etapa 7: La Pau - Uyuni
   10 de gener. Etapa 8: Uyuni - Salta
   11 de gener. Etapa 9: Salta - Chilecito
   12 de gener. Etapa 10: Chilecito - Sant Joan
   13 de gener. Etapa 11: San Juan - Río Cuarto
   14 de gener. Etapa 12: Río Cuarto - Buenos Aires

Anar al contingut