Motor

Marc Coma participarà en les 24 Hores d'automobilisme de Barcelona

El guanyador del Ral·li Dakar en la categoria de motocicletes, Marc Coma, s'ha apuntat a les 24 Hores de Barcelona d'automobilisme, que es correran el cap de setmana que ve al Circuit de Catalunya. Coma ha assistit avui a la presentació de la prova i ha explicat que afronta dues dificultats en aquest repte, que passen per fer el salt a les quatre rodes i adaptar-se a un traçat oficial de Fórmula 1 com és la instal·lació de Montmeló.

Actualitzat

En aquesta edició del 2006, un total de 69 equips prendran la sortida dissabte a les 12.00 per poder inscriure el seu nom al palmarès de la prova.

A més de Coma, altres coneguts del món del motor lluitaran també per la victòria, com és el cas de l'excampió mundial de motociclisme en 125 cc Emili Alzamora, que també ha estat a l'acte que ha tingut lloc avui a la seu barcelonina de Quadis.

El preu de les entrades és de 12 euros si es compren abans del cap de setmana i de 15 posteriorment. Les 24 Hores inclouran una exhibició de cotxes personalitzats "tunning", amb diversos espectacles programats durant el cap de setmana.

Anar al contingut