Ral·lis

Marc Coma marxa cap a Buenos Aires amb l'objectiu de reeditar la victòria al Dakar

Cada cop falta menys per a una de les grans cites esportives d'aquestes dates. D'aquí a pocs dies arrenca una nova edició del Ral·li Dakar. De fet, els participants ja han posat rumb a Buenos Aires. L'1 de gener és la primera etapa, i un cop més els pilots catalans són entre els grans candidats a la victòria. La gran esperança és Marc Coma, que defensa la corona de campió de l'última edició. La d'aquest any serà la segona de la història del Dakar per terres sud-americanes, entre l'Argentina i Xile. El pilot d'Avià ha sortit acompanyat de Nani Roma, que també aspira a la victòria, però en la categoria de cotxes.

Actualitzat
L'Argentina i Xile acolliran la setmana que ve una altra edició del Dakar, que enguany tindrà més recorregut per les terres xilenes. L'organització l'ha modificat, i el 50 per cent de les etapes es correran per Xile. Això vol dir que el desert d'Atacama tindrà molt més protagonisme que no pas en l'edició anterior.

Les verificacions administratives es faran entre el 30 i el 31 de desembre. El dia 1 es farà la sortida simbòlica, i la primera etapa, amb final a Córdoba, serà el 2 de gener. El Dakar s'allargarà fins al 17 de gener.
Anar al contingut