Marc Coma, en una imatge d'arxiu. (Foto: Reuters)
Raids

Marc Coma i Nani Roma s'imposen en l'Abu Dhabi Desert Chalenge

​Victòria catalana tant en motos com en cotxes en l'Abu Dhabi Desert Challenge. Marc Coma (KTM) ha aguantat el seu liderat en l'última etapa per adjudicar-se la prova per setena vegada ¿cinquena consecutiva- i Nani Roma (Mini) ha resistit la pressió de Jean-Louis Schlesser per adjudicar-se la prova en la categoria de les quatre rodes.

Actualitzat
Victòria catalana tant en motos com en cotxes en l'Abu Dhabi Desert Challenge. Marc Coma (KTM) ha aguantat el seu liderat en l'última etapa per adjudicar-se la prova per setena vegada -cinquena consecutiva- i Nani Roma (Mini) ha resistit la pressió de Jean-Louis Schlesser per adjudicar-se la prova en la categoria de les quatre rodes.  

En motos l'última etapa ha estat per a Paulo Gonçalves (Speedbrain), que gràcies a això li ha acabat arrabassant el segon lloc en la classificació general al britànic Sam Sunderland (Honda). Coma n'ha tingut pou amb entrar a deu segons del guanyador de l'etapa per assegurar-se un triomf que demostra que la lesió a l'espatlla que li va impedir participar en l'últim Dakar està ja completament oblidada.

Pel que fa als cotxes, Nani Roma ha pogut mantenir també el primer lloc a la general tot i l'últim intent de Schlesser, que ha guanyat l'última etapa i li ha esgarrapat deu minuts. Tot i això, el pilot osonenc ha acabat imposant-se en la general per més de 27 minuts d'avantatge.  
Anar al contingut