Raids

Marc Coma i Nani Roma s'imposen en l'Abu Dhabi Desert Chalenge

​Victòria catalana tant en motos com en cotxes en l'Abu Dhabi Desert Challenge. Marc Coma (KTM) ha aguantat el seu liderat en l'última etapa per adjudicar-se la prova per setena vegada ¿cinquena consecutiva- i Nani Roma (Mini) ha resistit la pressió de Jean-Louis Schlesser per adjudicar-se la prova en la categoria de les quatre rodes.

Marc Coma, en una imatge d'arxiu. (Foto: Reuters)

Victòria catalana tant en motos com en cotxes en l'Abu Dhabi Desert Challenge. Marc Coma (KTM) ha aguantat el seu liderat en l'última etapa per adjudicar-se la prova per setena vegada -cinquena consecutiva- i Nani Roma (Mini) ha resistit la pressió de Jean-Louis Schlesser per adjudicar-se la prova en la categoria de les quatre rodes.  

En motos l'última etapa ha estat per a Paulo Gonçalves (Speedbrain), que gràcies a això li ha acabat arrabassant el segon lloc en la classificació general al britànic Sam Sunderland (Honda). Coma n'ha tingut pou amb entrar a deu segons del guanyador de l'etapa per assegurar-se un triomf que demostra que la lesió a l'espatlla que li va impedir participar en l'últim Dakar està ja completament oblidada.

Pel que fa als cotxes, Nani Roma ha pogut mantenir també el primer lloc a la general tot i l'últim intent de Schlesser, que ha guanyat l'última etapa i li ha esgarrapat deu minuts. Tot i això, el pilot osonenc ha acabat imposant-se en la general per més de 27 minuts d'avantatge.