Motor

Marc Coma i Nani Roma col·laboren amb la Fundació Dakar Solidari

Marc Coma, Nani Roma i altres persones vinculades al Dakar no volen que la cursa es limiti a travessar el desert, deixant fum i brossa pels països on passa. Per això, han creat el Dakar Solidari, que donarà medecines, material sanitari i equipaments mèdics a diversos hospitals de la zona. Avui, han carregat 90 tones d'aquest material en els camions que correran al Dakar.

Actualitzat

El metge Xavier Mir i els pilots Marc Coma i Nani Roma són el punt de partida d'una cadena solidària que, per tercer any consecutiu i amb motiu del Ral·li Lisboa-Dakar, portarà a l'Àfrica medicines i material sanitari. Xavier Mir, metge traumatòleg, és el principal impulsor de la Fundació Dakar Solidari, que enguany, a més de medicaments, entregarà a set hospitals de Mauritània i el Senegal una ambulància i instrumental mèdic.

Tota ajuda és bona per carregar els medicaments i el material mèdic als tres camions que el dia de Reis sortiran de Lisboa formant part de la comitiva del Dakar. La Fundació Dakar Solidari aposta per lliurar en mà el material sanitari, i, des de l'any 2005, el doctor Mir aprofita el ral·li per visitar hospitals, repartir medicines i parlar amb metges i personal sanitari de la zona. Ell participa en el Dakar Solidari.

 

 

Anar al contingut