Rallis

Marc Coma guanya la segona etapa del Dakar i se situa líder en motos

Marc Coma no ha trigat més de dos dies a situar-se al capdavant de la classificació de motos del Dakar 2012. El pilot d'Avià s'ha imposat en la segona etapa, que incloïa una especial cronometrada de gairebé 300 quilòmetres, i ha tret 1,18 minuts d'avantatge al principal rival per al triomf final, Cyril Despres. El tercer lloc, molt meritori, ha estat per al castellonenc Joan Barreda, seguit del "Chaleco" López, el guanyador de la primera etapa.

Actualitzat
A la classificació general, el pilot del Berguedà obre una petita escletxa de 2'30" sobre "Chaleco" López i de 2'52" sobre Despres. Entre els participants catalans, bona actuació també de Pedrero --que ha arribat novè--, de Viladoms (11è) i de Gerard Farrés (14è).

Al-Attiyah guanya en cotxes; Peterhansel, líder

Si en motos ha guanyat el vigent campió del Dakar, en cotxes ha passat exactament el mateix. El qatarià Nasser Al-Attiyah, que va tenir problemes en l'etapa inaugural, ha fet una demostració de pilotatge amb el seu Hummer, i ha entrat davant de Stéphane Peterhansel. El francès, però, ha obtingut el lideratge a la general. Nani Roma, que ha entrat cinquè avui, ocupa la mateixa posició a la general, a 5'32" de "Monsieur Dakar".
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut