Ral·li Dakar

Marc Coma guanya amb gran autoritat el seu quart Ral·li Dakar

Marc Coma s'ha proclamat campió per quarta vegada en motos del Ral·li Dakar, mentre que Cyryl Després ha guanyat l'última etapa entre La Serena i Valparaíso, davant de Joan Barreda. Coma, que no ha volgut arriscar, ha entrat divuitè, a més de 13 minuts del guanyador.

Actualitzat

Marc Coma s'ha proclamat campió per quarta vegada del Ral·li Dakar en categoria de motos, mentre que Cyryl Després ha guanyat l'última etapa entre La Serena i Valparaíso, davant de Joan Barreda. Coma, que no ha volgut arriscar, ha entrat divuitè, a més de 13 minuts del guanyador. El seu company d'equip Jordi Viladoms ha arribat sisè a l'última meta d'aquesta edició del ral.li i ha conservat el segon lloc en la general, la seva millor classificació. Tot i la victòria de Després, el francès no ha pogut desplaçar el seu company d'equip Olivier Pain del tercer lloc del podi final. Un cop disputades tretze etapes, només 35 segons han separat aquest dos pilots.

Laia Sanz ha acabat l'última etapa de l'edició del 2014 del Dakar en setzena posició, el mateix lloc que ha acabat ocupant en la classificació general. Ha estat la seva millor participació en aquesta dura cursa.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut