Marc Coma celebrant la victòria en el Ral·li Dakar d'enguany (Reuters)
Marc Coma celebrant la victòria en el Ral·li Dakar d'enguany (Reuters)
Motor

Marc Coma conquista el seu tercer Ral·li de Qatar i Nasser al-Attiyah guanya en cotxes

S'ha imposat al davant de Joan Barreda i es consolida al capdavant de la classificació del Campionat del Món de Ral·lis Cross-Country. Nani Roma ha acabat en la dinovena posició.

Actualitzat

Marc Coma s'ha proclamat campió del Ral·li de Qatar i conquista així la seva tercera corona en aquesta prova. El pilot de KTM s'ha imposat en la general amb un temps de 19.56.48 i s'ha classificat al davant de Joan Barreda (20.01.28). El ral·li qatarià pertany a la prova de la Copa del Món de Raids.

"Ha estat una victòria molt treballada i l'equip ha fet un gran treball", ha comentat el guanyador. Gràcies a aquest triomf, Coma es consolida al capdavant de la classificació del Campionat del Món de Ral·lis Cross-Country.

Mala sort de Nani Roma

El pilot de Mini Nani Roma no ha tingut una bona prova i ha acabat en la dinovena posició en la modalitat de cotxes del Ral·li de Qatar. El de Folgueroles va tenir un problema a la caixa de canvis en la penúltima etapa i se li va imposar una sanció de 91 hores. El vencedor del ral·li ha estat el seu company d'equip Nasser al-Attiyah.

 

Anar al contingut