Coma aparca el salt als cotxes i seguirà en motos. (Foto: Reuters)
Motociclisme

Marc Coma confirma que seguirà competint amb motos un any més

El pilot d'Avià, cinc vegades campió del Ral·li Dakar, ha confirmat que continuarà competint en motos després d'una reunió a la seu de KTM i aparca el salt als cotxes, tot i tenir una oferta en ferm de Toyota

Actualitzat

Després de guanyar el seu cinquè Ral·li Dakar, Marc Coma va obrir la porta a canviar la moto pel cotxe. Però, finalment, el pilot d'Avià seguirà competint, com a mínim un any més, sobre dues rodes. Coma ha tingut avui, dijous, la reunió anual amb els responsables de KTM a la seu de la marca austríaca a Mattighofen, i després d'aquesta trobada ha anunciat la decisió de continuar la mateixa línia de treball.

El cinc vegades guanyador del Dakar (2006, 2009, 2011, 2014 i 2015) i sis del mundial de raids (2005, 2006, 2007, 2010, 2012 i 2014) seguirà, doncs, sobre dues rodes al manillar d'una KTM, la seva marca, per catorzè any consecutiu, per intentar engrandir encara més el seu gran palmarès. El primer repte de Coma aquest any arribarà el 28 de març amb l'arrencada de l'Abu Dhabi Desert Challenge 2015, la primera cursa del mundial de ral·lis.
   
"He d'agrair que per part de KTM sempre m'ofereixin totes les facilitats del món. Ens hem posat d'acord de seguida. A partir d'avui, ens posem a treballar per defensar els títols al mundial i al Dakar, aconseguit fa tan sols unes setmanes", ha assegurat Coma en un missatge difós al seu perfil de Facebook.
   
El pilot català confessa que està "molt il·lusionat amb la decisió" i se sent "ple d'energia per encarar el proper repte juntament amb KTM". "Per la meva banda, donaré el màxim, com sempre, per convertir el nostre proper objectiu en una realitat", afegeix Coma, que, per tant, ajorna la decisió de passar-se a les quatre rodes, tot i tenir una oferta en ferm de Toyota.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut