Raids

Marc Coma cau al Ral·li del Marroc i es fa una luxació a l'espatlla

Lesió important de Marc Coma, que ha tingut una caiguda durant la 3a etapa del Ral·li del Marroc. Segons una primera exploració mèdica, el d'Avià té una luxació d'espatlla i creuen que també podria tenir una fractura d'húmer.

Actualitzat
Lesió important de Marc Coma, que ha tingut una caiguda durant la 3a etapa del Ral·li del Marroc. Segons una primera exploració mèdica, el d'Avià té una luxació d'espatlla i es temia que també tingués una fractura d'húmer.

La caiguda que ha deixat fora de carrera Coma s'ha produït a la primera part de l'etapa, de 357 quilòmetres entre Erfoud i Zagora. Se n'ha anat a terra en una zona fora pista i amb herba de camell que exigia moderar la velocitat. Ha topat amb un monticle de sorra amb la roda del darrere a uns 50 km/h i ha sortit disparat per damunt del manillar de la seva KTM. El portuguès Hélder Rodrigues (Honda), que venia per darrere, s'ha aturat per assistir Coma fins que l'ha rellevat Joan Pedrero, company del català.

Al pilot català l'han traslladat amb helicòpter fins a Er-Rachidia i allà li han fet més proves mèdiques que han descartat qualsevol fractura. Marc Coma, que era segon del Ral·li del Marroc després de les dues primeres etapes, tornarà aquest dijous cap a Catalunya.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut