Futbol sala

Marc Carmona té la "convicció" que aquest any s'han de fer canvis a la plantilla del Barça Alusport

Marc Carmona va visitar l'estudi d'"El Club de la Mitjanit" de Catalunya Ràdio per parlar de la situació del Barça després de guanyar la UEFA Futsal Cup. Tot i coronar-se a Europa, "la temporada no ha estat del tot satisfactòria, encara queden dos títols per jugar", va dir Carmona, afegint que "els èxits no impediran que fem canvis a la plantilla".

Actualitzat

L'entrenador del Barça Alusport, Marc Carmona, va visitar l'estudi de "El Club de la Mitjanit" de Catalunya Ràdio per parlar de la situació de l'equip després de guanyar la UEFA Futsal Cup el passat 26 d'abril. Tot i coronar-se a Europa, "la temporada no ha estat un satisfactòria, encara queden dos títols per jugar", va dir Carmona, afegint que "els èxits no impediran que fem canvis a la plantilla".

"Crec que aquest any hi haurà canvis, tinc la convicció que ha de ser així, ja toca, tant si ho guanyem tot com si no guanyem res més", va acabar d'aclarir l'entrenador del Barça. No és moment encara de donar noms: aquest mateix dissabte l'equip juga la final de la Copa del Rei i "ara no toca parlar-ne del tema", va afegir. El Barça, però, ja ha mogut peça amb la incorporació del crac brasiler Dioni Alex "Bateria", provinent de l'Inter Movistar.

De moment, tant el capità de l'equip, Jordi Torras, com Fernandao i Igor no han aclarit res sobre la seva renovació, així com Wilder, que va declarar també a Catalunya Ràdio que està escoltant ofertes: "Encara no he decidit si seguiré o no. Ara per ara, volem la Copa del Rei." S'apropen vents de canvi al si del campió d'Europa, "uns canvis que pretenen mantenir l'equip al capdamunt".

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut