Barça

Marc Cardona va debutar a la Champions League amb el Barça cinc mesos després de jugar a la Tercera Divisió amb l'Atlético Sanluqueño

El jove jugador lleidatà va fitxar pel Barça B aquest estiu i Luis Enrique ja compta amb ell com a reforç del primer equip

Actualitzat

Marc Cardona va debutar a la Champions League amb el FC Barcelona durant el partit d'aquest dimarts contra el Borussia Mönchengladbach, compartint equip amb cracs mundials com Leo Messi o Luis Suárez. Una fita a la seva carrera important, sobretot tenint en compte que fa menys de mig any que el jove jugador del filial jugava amb l'Atlético Sanluqueño a la Tercera Divisió.

Justament va ser el seu paper i especialment els seus gols amb l'equip andalús, fonamentals per a l'ascens a Segona B, que van cridar l'atenció del Barça i unes poques trucades van ser suficients per convèncer el jugador perquè s'incorporés a la disciplina de Gerard López en el filial del club blaugrana.

Nascut a Lleida fa 21 anys, als 6, Marc Cardona va marxar cap a Cadis després de la separació dels seus pares. Justament a la ciutat andalusa va forjar la major part de la seva carrera futbolística, sense renunciar mai a les seves arrels de Ponent.

Ara compagina els estudis d'INEF amb el Barça B, on està brillant com a referent en el joc d'atac; màxim golejador amb 7 gols i destacadíssima peça fonamental per mantenir el filial del FC Barcelona com a líder del grup 3 de la Segona Divisió B.

NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut