Espanyol

Marc Caballé jugarà a l'Espanyol B la temporada que ve

El migcampista, que té contracte professional amb el primer equip, finalment jugarà amb el filial blanc-i-blau després de no ser inscrit a la lliga

Marc Caballé durant un entrenament a la Ciutat Esportiva (@rcdespanyol)

El migcampista Marc Caballé, amb contracte professional amb el primer equip de l'Espanyol, i la direcció esportiva del conjunt blanc-i-blau han determinat que la millor solució per al futur del futbolista és que jugui amb el filial la temporada que ve.

El migcampista, de 24 anys, no tenia lloc aquesta temporada en el bloc de l'entrenador Sergio González i el seu futur apuntava, fins fa uns dies, lluny de Cornellà-el Prat, en forma de cessió. No obstant això, les converses entre les dues parts han trobat una alternativa perquè Caballé segueixi en la disciplina del club.

L'entitat blanc-i-blava ha assegurat en un comunicat que aquesta mesura permetrà als tècnics del primer equip i del filial "seguir i participar de l'evolució futbolística del jugador". Caballé, de la seva banda, també ha considerat que aquesta decisió és "la més beneficiosa" per al seu futur.