Barça

Marc Bartra, valent: "Si confien en mi, crec que no fallaré"

El defensa del Barça Marc Bartra s'ha postulat avui per jugar dimarts que ve a l'Allianz Arena de Munic, on el Barcelona juga contra el Bayern en l'anada de les semifinals de la Lliga de Campions. "Sóc una persona molt ambiciosa. Una semifinal de Champions és un gran repte i si confien en mi, crec que no fallaré", ha declarat després de l'entrenament d'avui.

Actualitzat
El defensa del Barça Marc Bartra s'ha postulat avui per jugar dimarts que ve a l'Allianz Arena de Munic, on el Barcelona juga contra el Bayern en l'anada de les semifinals de la Lliga de Campions. "Sóc una persona molt ambiciosa. Una semifinal de Champions és un gran repte i si confien en mi, crec que no fallaré", ha declarat després de l'entrenament.

Les baixes de Carles Puyol, Javier Mascherano i Adriano Correia en defensa atorguen molts números a Bartra per formar parella amb Gerard Piqué en l'eix de la saga. I el defensa català creu que aquest partit li arriba en el seu millor moment de la temporada: "En aquests últims partits he tingut més oportunitats de jugar, m'estic trobant molt bé, molt còmode amb els companys i amb l'equip, estic més rodat i cada vegada em trobo físicament millor".

En aquest sentit, Marc Bartra ha assegurat anar sobrat de confiança, encara que sap que una semifinal de Champions, ni més ni menys que davant el Bayer de Munic, és un prova de foc per a ell. "Ens enfrontem a un dels millors equips del món. Es que serà complicat, però com més complicat, amb més ganes m'ho agafo. Si jugo, intentaré donar el millor de mi", ha comentat el central blaugrana.

Malgrat les poques oportunitats que ha tingut aquesta temporada, Bartra no vol ni sentir parlar d'una cessió la pròxima campanya. Té clar que on més pot aprendre és prop del Camp Nou. "Jo sempre tinc al cap el Barça. Des de petit, m'ho ha donat tot. Quan he arribat al primer equip, he passat situacions en les quals no jugava tant, però competir i entrenar amb els millors del món és el que et fa créixer més i, quan després t'arriba el moment de jugar, estàs encomanat de tot aquest positivisme", ha explicat.

A més, Marc Bartra s'ha mostrat convençut que l'equip pot aixecar la seva cinquena Copa d'Europa aquesta temporada. "Treball i ambició no ens falta, i això se'ns nota en les cares", ha sentenciat.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut