Lliga de Campions

Marc Bartra resulta ferit en l'atac amb explosius contra l'autocar del Borussia de Dortmund

El partit de Champions entre el Borussia Dortmund i el Mònaco s'ha ajornat un dia arran l'atac a l'autocar de l'equip de casa. Marc Bartra ha estat operat de les ferides que ha rebut.

Actualitzat

Marc Bartra ha resultat ferit en un atac amb explosius contra l'autobús del Borussia Dortmund a 10 quilòmetres del Signal Iduna Park, minuts abans del partit entre l'equip alemany i el Mònaco, corresponent a l'anada dels quarts de final de la Lliga de Campions. Al pas de l'expedició de l'equip a la seva sortida de l'hotel de concentració hi hauria hagut tres explosions, segons explica la policia alemanya, que han afectat la part del vehicle on viatjava el jugador català.

Bartra, en estat de xoc, ha quedat ingressat en un hospital de Dortmund. Tot i que en un primer moment s'ha parlat de ferides lleus en una mà i un braç per talls de vidres, una exploració posterior ha revelat una fractura del radi que l'ha obligat a passar pel quiròfan. El català també tenia vidres incrustats arran de les explosions. Un altre dels jugadors de l'equip, el davanter colombià Radamel Falcao, ha publicat un missatge a les xarxes socials explicant que la resta de companys es troben bé i desitjant una ràpida recuperació a Marc Bartra.

Les autoritats, reunides a l'estadi, han decidit que el partit entre el Borussia de Dortmund i el Mònaco s'endarrereix un dia i es jugarà dimecres a les 18:45. L'endarreriment del partit deixava en situació complicada els aficionats del Mònaco, que no comptaven amb aquest nit de més a Dortmund. Per als que han decidit quedar-se i no tenien allotjament, ha començat a funcionar un hashtag a les xarxes socials per trobar-los acomodació: #bedforawayfans

Apareix un manuscrit

En una primera compareixença després de l'atac, la policia alemanya ha confirmat que ha trobat restes de tres artefactes al lloc de l'atac contra l'autocar del Borussia de Dortmund i un altre artefacte sospitós al mateix hotel de l'equip. La fiscalia també ha revelat que s'ha trobat un manuscrit al lloc dels fet reivindicant l'atac, tot i que no ha avançat res més del seu contingut mentre es comprova que sigui autèntic.

El portaveu del Borussia ha confirmat que les explosions s'han produït quan l'autocar sortia de l'aparcament de l'hotel, i que els jugadors han quedat en estat de xoc. També ha explicat que, a l'hora de la seva compareixença, Marc Bartra era al quiròfan per operar-se de la fractura de radi que ha patit a conseqüència d'un atac que les autoritats encara no han volgut qualificar de "terrorista".

VÍDEOS RELACIONATS
GALERIES RELACIONADES
Anar al contingut