Marc Bartra a la banqueta del Borussia de Dortmund (Foto: Reuters)
Les llàgrimes de Bartra després d'acomiadar una temporada molt difícil per a ell
Futbol Internacional

Marc Bartra reapareix com a titular amb el Borussia Dortmund després de l'atemptat bomba contra l'autocar de l'equip alemany

Bartra ha reaparegut en l'onze titular amb una protecció al braç dret. L'exblaugrana s'ha perdut els últims vuit partits del seu equip i s'ha acomiadat de la Bundesliga molt emocionat

Actualitzat

El defensa del Borussia de Dortmund Marc Batra ha tornat a l'equip titular després de l'atemptat contra l'autocar de l'equip alemany del passat 11 d'abril. L'exblaugrana ha reaparegut després de 8 partits sense poder jugar a causa de la fractura de radi que li va provocar l'explosió i la posterior operació i recuperació. 

El tècnic del Borussia ha alineat el defensa català en un partit transcendental pel seu equip que ha acabat guanyant el Werder Bremen (4-3) per a poder aferrar-se a la tercera plaça de la Bundesliga, títol que ja ha guanyat el Bayern de Munic. Amb aquesta tercera posició, el Borussia aconsegueix la classificació directa per a jugar la Champions la temporada vinent. 

Un cop acabat el partit, Marc Bartra s'ha acomiadat finalment de la temporada, entre llàgrimes. Segurament aquesta és la temporada més dura per l'exblaugrana, sobretot a nivell emocional. 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut