Lliga de Campions

Marc Bartra es torna a entrenar amb el Borussia Dortmund i estarà disponible per jugar contra el Reial Madrid

El central català s'ha recuperat de les molèsties que tenia als adductors i podria formar part de l'onze titular per rebre els blancs en la segona jornada de la fase de grups

Actualitzat

El Borussia Dortmund recupera efectius per encarar un dels partits més complicats de la fase de grups de la Lliga de Campions, i és que aquest dimarts rebrà ni més ni menys que el vigent campió, el Reial Madrid

Entre les novetats, Marc Bartra, Pierre-Emerick Aubameyang i  André Schürrle, que ja s'han entrenat amb els seus companys. Tots tres venien de tenir molèsties físiques, però, després de completar la sessió d'entrenament amb la resta dels seus companys, estaran disponibles per als plans de Thomas Tuchel. Amb tota probabilitat entraran a la convocatòria i fins i tot podrien formar part de l'onze titular.

Tuchel: "Estem preparats per fer front al Madrid"

L'entrenador del Borussia Dortmund, Thomas Tuchel, ha dit aquest dilluns en roda de premsa que el seu equip està preparat per fer front al "millor Reial Madrid que hi ha hagut mai" de cara al partit d'aquest dimarts contra l'equip blanc, en la fase de grups de la Lliga de Campions. "Estem preparats per fer front al millor Reial Madrid que hi ha hagut mai. Cada tres dies ens posen a prova i, de moment, l'equip irradia una energia molt positiva", ha assegurat.

Preguntat directament sobre Cristiano Ronaldo i les discussions sobre el seu actual estat de forma, Tuchel s'ha referit al portuguès com "un dels millors jugadors del món". "Cristiano és un dels millors jugadors del món i un guanyador increïble. Esperem a un Ronaldo en plena forma. És la Lliga de Campions i en aquest tipus de partits aquest tipus de jugadors mostren la seva millor versió", ha explicat.

"Coneixem la qualitat del Reial Madrid i sabem que serà molt difícil. És una davantera molt potent, extraordinària, per això haurem de ser molt disciplinats, tot l'equip haurà de jugar amb molta solidaritat", ha conclòs.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut