Marc Bartra, a la banqueta del Borussia de Dortmund (Reuters)
Marc Bartra, a la banqueta del Borussia de Dortmund en una imatge d'arxiu (Reuters)
Futbol

Marc Bartra: "Em frustra no saber què fer perquè això acabi i puguem viure en pau"

"El que està passant a molts racons del món m'entristeix molt i em costa d'entendre i d'acceptar", explica el jugador que va resultar ferit en l'atac amb bomba contra l'autobús del Borussia Dortmund

Actualitzat

L'exblaugrana Marc Bartra, que va resultar ferit en l'atac bomba contra l'autobús de l'Borussia Dortmund, ha volgut condemnar l'atemptat d'aquesta matinada a Manchester. Bartra, "frustrat" per la situació, assegura, impotent, "no saber què fer perquè tot acabi d'una vegada i visquem tots en pau".

"El que està passant a molts racons del món m'entristeix molt i em costa d'entendre i d'acceptar", afegeix Batra en el seu missatge, penjat al seu compte de Twitter. 

El jugador afegeix que, malgrat tot, "la vida segueix i cal intentar ser positius, ser millors persones i viure cada moment com mereix". "Almenys jo ho faig cada vegada amb més força sobretot quan recordo el que he viscut... I penso en totes les coses bones que em queden per viure", diu del jugador de Dortmund. 

Bartra es va fer una fractura de radi com a conseqüència de l'atemptat bomba contra l'autobús del seu equip abans del partit d'anada de la Lliga de Campions contra el Mònaco. El jugador ja va ser titular amb l'equip alemany aquest cap de setmana. 
 


 

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut