Barça

Marc Bartra confirma que la seva clàusula passa de quaranta a vuit milions d'euros, per no disputar el mínim de partits

En el cas que el jugador decidís marxar del Barça, el club també perdria l'opció de recompra. El jugador ha confirmat la situació des de la concentració amb la selecció

Actualitzat

La clàusula de rescissió del jugador del FC Barcelona Marc Bartra s'ha rebaixat de manera considerable. El mateix jugador, concentrat amb la selecció espanyola de futbol, ha confirmat que la seva clàusula ha baixat de quaranta a vuit milions d'euros per no haver disputat el nombre mínim de partits que estipulava el seu contracte. 

A més, com que Bartra no ha jugat aquest mínim de partits, el Barça també perd l'opció de recompra en el cas que el jugador decideixi marxar del club blaugrana. Aquest fet fa que el jugador pugui accelerar la seva sortida del Barça i es converteixi en una ganga de cara al mercat de fitxatges d'aquest estiu. 

Bartra ha assegurat que ara mateix està molt "tranquil" i que el seu futur està "en mans de Carles Puyol i el meu representant" ja que ara està centrat en jugar l'Eurocopa amb la selecció i "poder complir un dels meus somnis d'aquesta temporada". 

La temporada passada, Bartra ja va viure una situació molt similiar, però finalment va decidir quedar-se jugant al Barça i intentar fer-se un lloc a l'equip de Luis Enrique. 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut