Ter Stegen al camp del Getafe (EFE)

Marc-André Ter Stegen, en el seu partit 100 amb el Barça, veu tallada la seva bona ratxa sense encaixar cap gol

Després de 3 partits de Lliga i 1 de Lliga de Campions imbatut, el porter alemany ha rebut un gol

En el seu partit 100 amb el FC Barcelona, el porter alemany Marc-André Ter Stegen ha vist com es trencava la seva bona ratxa d'aquesta temporada a la Lliga. El blaugrana havia mantingut la porteria a 0 en els tres primers partits de la competició, davant del Betis (2-0), l'Alabès (0-2) i l'Espanyol (5-0).

Aquesta sèrie de partits sense rebre cap gol s'amplia amb el de dimarts passat a la Lliga de Campions contra la Juventus (3-0). L'última vegada que Ter Stegen va agafar la pilota de dins de la seva porteria va ser en el minut 39 de la tornada de la Supercopa d'Espanya contra el Reial Madrid. Aquest dissabte, novament en el minut 39, Shibasaki ha trencat la ratxa.

Ter Stegen, de 25 anys, va arribar al Barça l'estiu de l'any 2014. Des de llavors ha disputat 33 partits de Lliga de Campions (31 gols encaixats), 47 de Lliga (41 gols encaixats), 16 de Copa del Rei (11 gols encaixats), 3 de Supercopa d'Espanya (9 gols encaixats) i 1 de Supercopa d'Europa (4 gols encaixats). D'aquests 100 partits, en 40 ha mantingut la porteria a 0.