Futbol

Maradona protagonitza una sèrie d'agressions al final d'un partit amistós que donava suport a la pau a Colòmbia

El jugador argentí, lluny del seu millor moment de forma, ha tornat a jugar a futbol en un partit amistós disputat a Bogotà per donar suport al procés de pau a Colòmbia. Un cop acabat, ha protagonitzat una serie d'agressions. Les dues cares del mite

Actualitzat

Diego Armando Maradona ha tornat a vestir-se de futbolista en un partit de futbol per donar suport al procés de pau a Colòmbia. L'argentí ha estat el centre de totes les mirades en aquest amistós disputat a Bogotà, per demanar que es posi fi a cinc dècades d'una guerra civil que ja s'ha cobrat més de 200.000 morts.

Maradona, amb el 10 a l'esquena, ha estat l'autor del gol de la victòria dels seus. Això sí, ha estat gràcies a un penal diguem que molt rigorós. El porter tampoc no hi ha posat gaires dificultats. En la celebració s'ha evidenciat que l'argentí està molt lluny del seu millor moment de forma.

Al final del partit, el mite futbolístic ha mostrat la seva pitjor cara com a persona, agredint primer un càmera que l'estava gravant i després  un dels encarregats de la seguretat a l'estadi. Tot seguit, ha empentat els aficionats que eren a prop seu. El seu comportament ha estat objecte de moltes crítiques, ja que no era adient amb el lema de l'esdeveniment, "Partit per la Pau".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut