Futbol

Maradona: "Messi pot acabar amb la polèmica Maradona-Pelé"

Diego Maradona va dir que se sentiria feliç de veure Lionel Messi campió del món a Sud-àfrica 2010 perquè "la polèmica Maradona-Pelé" acabaria superada per un argentí. "Com no m'ha de fer feliç que Messi guanyi el Mundial? S'acabaria la polèmica Maradona-Pelé i el millor de tot és que Messi és argentí", va comentar el seleccionador argentí a l'emissora de ràdio Metro, de Buenos Aires. "Tots. Brasilers, alemanys, espanyols..., han hagut de reconèixer que el millor del món ha nascut al nostre país. Ara és el millor del món, està en un nivell molt selecte. Està jugant un partit amb Jesús", va assenyalar.

Actualitzat
En parlar de l'èxit del futbolista del Barcelona, Maradona va advertir: "Arriba un moment en què t'envaeix la solitud, però has de tirar endavant perquè aquesta solitud no et porti a fer coses que un va fer. Això ho he parlat molt amb ell", va agregar.

El seleccionador argentí va explicar que "Leo va pel bon camí, el vaig veure amb moltes ganes. Vaig parlar dues hores en un hotel, a Barcelona, i vam resoldre un munt de coses. No sé si el vaig aconsellar, però li vaig explicar el que em passava a mi quan vaig començar", va comentar Maradona. "Ha de superar-se dia a dia i ho està fent de la millor manera. Per això estan tan sorpresos aquells que deien que Messi no podia jugar a la selecció", va dir. "No cal oblidar-se que ens van dir barbaritats de Messi. Jo el vaig veure dormir, jugar a la PlayStation, menjar..., a mi no em podien vendre peix podrit. Ara, estem tots molt contents per ell", va concloure.
Anar al contingut