Maradona, en una de les seves últimes aparicions (EFE)
Futbol

Maradona es nega a pagar el deute que li reclama la Hisenda italiana acumulat durant la seva etapa al Nàpols

L'argentí rebutja que tingui cap deute amb l'Estat italià, que l'acusa de no pagar més de 40 milions d'euros després del seu pas pel Nàpols

Marc BéjarActualitzat

Diego Armando Maradona segueix sent notícia per temes poc relacionats amb el futbol. Com de costum. El considerat per alguns com el millor jugador de la història arrossega problemes amb la Hisenda italiana, que segueix darrere de l'argentí, intentant que pagui els més de 40 milions de deute que suposadament acumula del seu pas com a jugador del Nàpols. Una quantitat que segueix negant-se a pagar.  

El pelusa ha reiterat en una entrevista al "Corriere della Sera" que "no dec res a ningú" després de la persecució que ha patit els darrers 25 anys. L'estat italià l'acusa d'una presumpta violació tributària que, segons el propi Maradona, ha estat considerada inexistent per tots els jutges. "La sanció ja ha sigut pagada pel Nàpols l'any 2003", s'ha defensat l'exjugador, escudant-se en la figura del seu advocat, Angelo Pisani.

L'argentí ha lamentat el tracte rebut "com el pitjor dels criminals" i ha recordat que ha sigut l'únic a qui han confiscat "arracades i rellotges". Maradona ha volgut enviar un missatge desafiant els seus detractors: "Molts hauran de penedir-se del què han fet". Tot i això, de moment, segueix sense aclarir-se un dels incomptables afers que han acompanyat Maradona aquests darrers temps.
 

Anar al contingut