Futbol

Manuel Pellegrini recupera Guti i Arbeloa de cara a la visita del Sevilla al Bernabéu

Empès per l'excel·lent ratxa de resultats que travessa i per la seva imbatibilitat com a local on ha guanyat tot allò que ha jugat, el Reial Madrid rep aquest dissabte el Sevilla. I ho farà sabent el resultat del Barça a Xerez i havent recuperat ja José María Gutiérrez, Guti. El migcampista ha deixat enrere els seus problemes de pubàlgia i podrà enfrontar-se al conjunt andalús si així ho estima Manuel Pellegrini. El canterà és la principal novetat de la llista del tècnic xilè de cara al partit. Arbeloa, complert ja un partit de sanció, també podrà jugar contra els sevillans mentre Karim Benzema no ho podrà fer perquè continua de baixa per culpa d'una pubàlgia.

Actualitzat
La visita del Sevilla no sembla amenaçar la impecable trajectòria del Reial Madrid a la Lliga. En la seva insistent persecució del FC Barcelona, els blancs estan signant unes xifres brillants i ni el poder de l'equip andalús sembla espantar el confiat conjunt de Manuel Pellegrini.

El xilè prepara la visita dels de Manolo Jiménez amb tota l'ambició i sense cap baixa destacable més enllà de la de Benzema. La pubàlgia que pateix continua apartant el francès dels terrenys de joc però tenint en compte el moment de forma de Gonzalo Higuaín a gairebé ningú preocupa l'absència de l'ex del Lió.

Sí que és motiu d'alegria per a l'afició madridista el retorn de Guti. El migcampista ha entrat a la convocatòria un mes després de la seva lesió i, malgrat que Granero ha demostrat que és un jugador més que vàlid per a l'equip, Guti pot aportar un plus al joc de creació dels blancs.

Qui també pot tornar a l'onze titular és Arbeloa. El lateral ha complert el partit de sanció que se li havia imposat i estarà a disposició del tècnic. En l'apartat de baixes, a més de Benzema hi ha Drenthe i Pepe.

Dels onze partits jugats fora del Sánchez Pizjuán, el Sevilla no ha empatat mai. Ha guanyat sis partits i n'ha perdut cinc.

Anar al contingut