Futbol

Manuel Pellegrini justifica el preu pagat per Cristiano Ronaldo i Kaká

Des que es va saber la notícia, no han parat de sentir-se comentaris i opinions ben diversos al voltant de la milionada que el Reial Madrid pagarà per Cristiano Ronaldo (94 milions d'euros) i Kaká (65). En les últimes hores n'ha parlat precisament l'home que s'encarregarà de dirigir-los a partir d'ara, Manuel Pellegrini. El tècnic blanc, evidentment, pensa que el Reial Madrid ha de tenir els millors jugadors a qualsevol preu.

Actualitzat
Una de les maneres que el Reial Madrid té de recuperar una part de la inversió que ha fet, fins ara, és a través de la venda de samarretes. De moment, però, a la botiga del club encara no s'hi pot trobar la de Cristiano Ronaldo ni tampoc imprimir-hi el seu nom.

Tot i que Florentino Pérez va dir que donaria molt de pes al planter, la incorporació d'estrelles de fora redueix les oportunitats dels jugadors de les categories inferiors. Ara bé, al club creuen que els cracs mediàtics poden ser un bon exemple per als més joves.

Un altre dels que s'han pronunciat sobre el fitxatge de Cristiano Ronaldo pel Madrid ha estat el president de la FIFA. En comptes de veure-hi una operació que ha inflat els preus del mercat, Joseph Blatter creu que els 94 milions d'euros que ha pagat el Madrid poden ser molts diners, però demostren la bona salut del mercat futbolístic, al qual no l'afecta la situació de crisi global.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut