Manuel González, nou coordinador dels serveis mèdics de l'Espanyol (rcdespanyol.com)
Espanyol

Manuel González, nou coordinador dels serveis mèdics de l'Espanyol

González treballa al club blanc-i-blau des del 1993 i ha estat nomenat per Òscar Perarnau. Lauren Florido serà el nou coordinador del futbol femení

Actualitzat

La direcció general esportiva de l'Espanyol, liderada per Òscar Perarnau, ha nomenat Manuel González nou coordinador dels serveis mèdics del club, segons ha informat l'entitat catalana a través d'un comunicat.

Manuel González és el màxim responsable pel que fa al tractament i la prevenció de lesions. Des d'aquest càrrec, coordinarà els metges i els fisioterapeutes del primer equip i del futbol base, masculí i femení.

El nou coordinador dels serveis mèdics té una llarga trajectòria a l'Espanyol, entitat en la qual ha treballat des del 1993. Manuel González ha estat fisioterapeuta de les categories inferiors i, des del 2000, del primer equip. L'entitat l'ha qualificat –en un comunicat– de professional "rigorós, de llarga i valuosa trajectòria" i ha subratllat que sempre "ha mostrat una enorme fidelitat i compromís amb el club".

González, en declaracions als mitjans de l'entitat, s'ha mostrat molt satisfet per aquesta nova designació: "He passat per totes les funcions professionals, en aquest club, i em donen l'oportunitat d'un projecte nou".

D'altra banda, Lauren Florido Revilla (Barcelona, 1969) ha estat designat com a nou coordinador del futbol femení del RCD Espanyol. Florido serà el màxim responsable al club de la gestió esportiva, així com de la representació institucional de tot el futbol femení blanc-i-blau incloent-hi el primer equip i el futbol base.

 

Anar al contingut