El Girona no ha pogut trencar la ratxa del Rayo (1-0) (@laliga)

Manucho acaba amb la bona ratxa del Girona, que queda fora de la zona de play-off (1-0)

Amb aquesta derrota, els gironins queden fora de la zona de play-off d'ascens a Primera. Manucho ha fet el gol del Rayo davant d'un Girona que ho ha intentat sense sort

El Rayo Vallecano, amb un gol de Manucho, ha sumat els tres punts contra el Girona, que li suposen agafar aire per redreçar el seu rumb en la categoria de plata. Els de Sandoval, amb aquesta victòria, han acabat amb la bona ratxa dels gironins, que encadenaven cinc partits invictes.

El conjunt gironí ha estat el que ha embastat més bones jugades en la primera part, amb molta participació per les bandes de Pere Pons i Borja García. No obstant, tots dos equips han arribat al descans amb un empat sense gols.

El gol de Manucho ha arribat només començar la segona part (48'). El jugador del Rayo no ha desaprofitat una pilota centrada per Álex Moreno des de la dreta per batre per sota Bono. El Girona no s'ha resignat a marxar amb una derrota de Vallecas i ho ha intentat, primer, amb un xut d'Alcaraz que ha refusat en dos temps Gazzaniga i, després, amb els atacs de Sandaza.