Andrés Nocioni i Manu Ginóbili, a l'habitació de la vila
Olimpisme

Manu Ginóbili destapa en una foto les pobres condicions de les habitacions de la vila olímpica de Rio

Ha fet pública una fotografia a través del seu blog on mostra l'estat de l'habitació que va compartir amb Andrés Nocioni

Actualitzat

Abans dels Jocs de Rio, es va parlar molt de les instal·lacions de la vila olímpica, amb moltes incomoditats i amb algunes obres per acabar. Algunes delegacions, de fet, no s'hi van voler instal·lar inicialment i van enviar els seus esportistes a diversos hotels de la ciutat.

Amb els Jocs finalitzats, el jugador de l'NBA i de la selecció argentina Manu Ginóbili ha fet pública una divertida foto de la seva habitació a la vila olímpica i, amb un post en el seu blog, ha explicat algunes interioritats de la seva experiència i convivència a la vila i ha destapat un entorn no gaire "agradable".

"Per ubicar-vos una mica en el temps, us dic que aquesta foto es va fer quinze dies després d'haver arribat, quan ja feia cinc dies que estàvem sense servei de neteja (vam decidir cancel·lar-lo després que "van desaparèixer" algunes cosetes del departament), que som bastant desordenats, que l'habitació era bastant petita i que, per aquestes dates, la brutícia ens estava començant a tapar (per sort, a la foto, no surt el que hi havia sota el llit!)", va escriure un sincer Ginóbili.

Anar al contingut