Futbol

Manolo Márquez dimiteix com a entrenador del Las Palmas

La marxa del tècnic arriba 24 hores després de la inesperada derrota de la UD contra el Leganés a l'estadi Gran Canària (0-2)

Actualitzat

Manolo Márquez ha presentat la dimissió com a entrenador de la UD Las Palmas. Márquez ha comunicat la decisió al president de l'entitat, Miguel Ángel Ramírez.

La marxa del tècnic arriba 24 hores després de la inesperada derrota de la UD contra el Leganés a l'estadi Gran Canària (0-2). El Las Palmas, a més, que aquest diumenge, 1 d'octubre, visita el Camp Nou, ho haurà de fer amb un substitut, del qual encara no s'ha informat.

Segons un comunicat del club, "Manolo Márquez continuarà vinculat al club amb noves responsabilitats en el Departament de Formació i Captació. Valerón i Ortiz continuaran al capdavant de la primera plantilla fins que el club no anunciï l'arribada del nou entrenador".

Márquez va arribar a l'equip per sorpresa el 4 de juliol, un cop va ser descartada l'opció de l'italià Roberto de Zerbi. La seva excel·lent temporada al capdvant del filial -el Las Palmas Atlètico, amb el qual va pujar a Segona B- va ser clau perquè la junta directiva confiés en ell. 

Amb aquesta dimissió, ja en són tres, els tècnics de Primera Divisió que han deixat els seus equips amb les primeres 6 jornades de Lliga. 
    

Així ho ha publicat la UD Las Palmas en el seu compte de Twitter.

 


 

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut