Esquí alpí

Manfred Pranger es proclama campió del món d'eslàlom en una prova molt accidentada

L'austríac Manfred Pranger s'ha proclamat campió del món d'eslàlom a l'estació francesa de Val-d'Isère en una prova accidentada on només han acabat 17 participants. Alguns dels favorits a la victòria final, com Mario Matt, Giorgio Rocca i Bode Miller, entre d'altres, han quedat eliminats a la primera mànega i han permès a Pranger penjar-se una inesperada medalla d'or. L'austríac ha estat acompanyat al podi final pel francès Julien Lizeroux i el canadenc Michael Januk, segon i tercer respectivament. Tampoc ha tingut sort el local Jean-Baptiste Grange, que ha sortit de la pista a la segona mànega i diu adéu als Mundials sense haver guanyat cap medalla.

Actualitzat
L'eslàlom masculí ha posat el punt final al Mundial d'esquí, a Val-d'Isère, amb una sorpresa. El veterà Manfred Pranger ha donat la primera medalla d'or a Àustria. Un cop més, la duresa de la pista ha passat factura a alguns il·lustres com Bode Miller, Mario Matt o Giorgio Rocca, entre d'altres. La majoria de favorits han quedat eliminats en la primera mànega i s'han quedat sense opcions de lluitar per les medalles. El mateix cruel destí ha viscut el local Jean-Baptiste Grange, que ha hagut d'abandonar en la segona baixada i s'ha acomiadat del Mundial sense obtenir cap metall.

En la seva segona participació en un Mundial, el català Guillem Capdevila no ha pogut completar la primera mànega, com va passar ahir en la prova femenina amb Mireia Clemente. L'esquiador de Puigcerdà s'ha desequilibrat en el primer tram de la baixada i ha hagut de plegar abans d'hora.
Anar al contingut